Facebook

Beoordelingen van Portofino de la Chef Wormerveer

Recente recensies van Portofino de la Chef Wormerveer

4 sterren na 98 reviews

, 15-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tot nu toe altijd top eten en bezorging

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beetje koud

, 27-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekkere mixed grill en de pasta beviel ook erg goed!

, 27-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's zoals altijd super lekker! De knoflooksaus is tenminste echte knoflook. En de halve kip was ook super sexy

, 20-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppizza en nog lekkerdere broodjes met kruidenboter!

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top zoals Altijd

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prachtige pizza's met super lekkere smaak. Yummy Yummy in my Tummyy

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top zo als altijd

, 07-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, goed warm geleverd en vriendelijke bezorger!

, 23-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker!

, 02-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en erg lekker!

, 31-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

voor de tweede keer zaten er geen extra artisjokken bij die wel besteld had en ook betaald

, 19-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, genoten van de mixed grill!

, 18-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas lijkt het of de bezorging steeds langer duurt. Daardoor ook de kwaliteit van het eten ver beneden peil. Voorheen was de bezorgen tussen de 30-45 minuten tegenwoordig om 5 uur bestellen om je eten rond 7 uur te krijgen.

, 07-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd heerlijk. De beste pizza in town.

, 05-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd snel gebracht en niks mis mee. ?

, 19-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging iets later als gewend, maar het zal druk zijn op zondag

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was snel en vriemelijk. Het eten was lekker en goed verzorgd verpakt. Reden om het nog eens te doen.

, 10-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! En binnen een half uur!

, 08-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is goed, maar de bezorging, daar scheelt nogal wat aan. Het gerecht om 17:15 besteld, 18:15 bezorging. Uiteindelijk om 18:40 gebeld waar gerecht bleef. Kreeg te horen dat deze niet was binnen gekomen via hun eigen website en dat ze de bestelling alsnog konden opnemen maar dat het door de drukte 1 uur zou duren voordat het geleverd werd. Uiteindelijk zelf maar wat in de pan gegooid, wordt er om 19:00 uur aangebeld. Wat schetst mijn verbazing, alsnog de bestelling die ik voor 18:15 uur had besteld.

, 07-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de bezorger op zijn scooter is wel ok maar de bestellingen online zijn kl.te had een grote bak uienzauz te kort en de calsone waren ze er vergeten bij te doen die werd een kwartier later bezorgd .verder was het eten wel ok

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk

, 11-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s en broodjes met kruidenboter! Zoals altijd....

, 11-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Online besteld maar 1 pizza te veel besteld. Meteen contact opgenomen maar volgens dhr was er gern bestelling binnen. Uiteindelijk nog 2x gebeld het zou goed komen. Na een uur kwam er de goede aantsl pizza binnen maar geen geld terug voor de pizza die ik te veel had betaald en ook niet de 2 cola blikjes die je er gratis bij zou krijgen. Het zo gelaten maar 2 uur erna kwam er weer een jongen met 5 pizza.s en 2 blikjes cola. Heb de blikjes aangepakt maar de pizza.s niet. Krijg nog steeds geld terug voor die ene pizza. Niks meer van ze gehoord?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was koud!!!! Nooit meer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon super lekker...enkel bij de calzone shoarma wel een bakkie saus extra toevoegen want met half bakkie saus red je het natuurlijk niet. Echt een aanrader plus de snelle service top

, 19-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zowel veg pizza als pasta formaggio zijn perfect! Heerlijk, vergeleken met al die pizza fabrieken.

, 12-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect zoals altijd!

, 28-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top gegeten! 2 heerlijke pasta gerechten besteld. Het was goed warm, en de smaak top. Ik bestel hier zeker vaker

, 10-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Top!

, 01-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima

, 26-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza’s en heerlijk brood met kruidenboter! Misschien wel lekkerder dan de pizza’s zelf!

, 03-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werkelijk de slechtste pizza die ik ooit heb gehad. Hij was echt koud, kaas was denk vergeten, en voor de rest erg smakeloos. Bah!

, 17-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was anderhalf uur later dan besteld. Eten was lauw.

, 23-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze bestelling is binnen no time bezorgd en we hebben heerlijk gegeten. De porties waren ruim voldoende. Top! Voor herhaling vatbaar.

, 22-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze kwamen veels te laat en pizza's waren koud. Beter jan je gewoon bellen daar zijn ze beter in.

, 15-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten en top bezorgers ☺?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed en op tijd! Hele lekkere pizza’s

, 16-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Shoarma schotel was prima, kan niet anders zeggen. Heerlijke shoarma met lekkere saus.De kipsate schotel was enorm slecht. Vieze niet malse kip, te zout en te hard en aangebakken en klonterige dikke Satesaus die volgens mij steeds word opgewarmt. Dit gerecht was echt zonde van mijn 10 euro en betreft weggegooid geld. De bestelling werd na 1.5 uur pas bezorgd. Voor 2 gerechten toch een hoop geld uitgegeven, eten bestellen is duur wat niet geeft als het top is. Zonde geld helaas. Heb eigenlijk 25 euro betaald voor 1 shoarmaschotel de rest kon weg....

, 05-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was precies op de gewenste tijd en ook de pizza's waren gesneden zoals gevraagd. We hadden 5 pizza's besteld. We hadden 1 verkeerde pizza gekregen dat was balen. De pizza's waren ook niet echt warm meer te noemen. Bodem wel heerlijk maar wel een beetje karig met topping. Volgende keer ga ik denk toch ergens anders bestellen

, 24-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top !

, 23-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heel snel, heel goed, heel lekker

, 28-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten kwam te laat en was jammergenoeg bijna koud

, 24-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Pizza's zijn er heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd : uitstekend

, 20-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zie er nooit iemand en toch een bezorgtijd van 1,5 uur. Eten was goed

, 08-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker

, 28-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de afgesproken tijd geleverd, lekker warm en zeer smakelijk. Heerlijke knapperige frietjes.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Malse biefstuk in lekkere roomsaus. Zachte broodjes met boter. Goed gevulde calzone en pasta ook prima. Niks op aan te merken, bezorging was ook vlot dit keer.

, 09-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker. Goed op tijd. Had alleen om saus apart bij calzone gevraagd, dat is helaas niet gelukt.

, 30-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer uitmuntend, helaas is op de vrijdagavond om 18:45 bezorgen altijd een probleem. Dit keer was het een half uur wachten wat erg jammer was. Maar tot de volgende keer, want het eten is overheerlijk.

, 27-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super!

, 21-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's en binnen 30 minuten bezorgd.

, 16-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was een zondag maar duurde langer dan een uur. Das wel lang vindt ik. Wel jammer dat opmerkingen niet worden gelezen. Als in pizza graag snijden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd super lekker. super heet. super snel. echt super dus.

, 28-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en netjes. Bezorger kwam speciaal frisdrank langsbrengen toen hij daar zelf achterkwam.

, 06-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was echt te laat, na 1,5 uur gebeld waar het eten bleef. 2 uur in totaal op eten gewacht. Echter excuses gehad voor de late bezorging, kwam door drukte. Ik had het erg op prijs gesteld als er van te voren gebeld zou worden door Portofino om aan te geven dat het zo laat werd, dat vind ik wel klantvriendelijk. Bij andere pizzeria's krijg je excuses en een korting voor de volgende keer maar dat werd niet eens aangeboden. Ik zal hier niet gauw meer bestellen.

, 30-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top!! Ga zo door

, 13-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iets vroeger dan gevraagd, maar geen probleem. Eten prima op temperatuur & smaak

, 01-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tja, wat zal ik eens zeggen..Vaak tevreden over het eten en goede service..Tot nu toe blijven we bestellen..Ga zo door

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weeer heerlijk gegeten.

, 02-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2uur en 15min op de bestelling gewacht. Pizza was lekker maar met 5 min koud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit zijn de lekkerste pizza's in Zaanstreek

, 13-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel al een tijdje bij portofino en de pizza's zijn heerlijk, alleen de laatste tijd zijn ze in kwaliteit minder. Portofino moet scherp blijven dat er wel kwaliteit pizza's de deur uit blijven gaan zodat je je kan blijven onderscheiden van alle andere.

, 27-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk chef.

, 27-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal gesproken altijd heel lekker, had spareribs besteld met aardappelschijven. Kreeg patat geleverd dus ik belde waren de aardappelschijven op voor de rest geen oplossing. Spareribs weinig van geproeft door de hoeveelheid saus en waren lauw. Erg jammer maar voorlopig ga ik hier niet meer bestellen

, 25-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lasagna looked like nachos with cheese but tasted worst. Delivery was fast. Desserts were ok.

, 24-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na ruim een uur heb ik zelf gebeld hoe laat ik mijn bestelling kon verwachten. Er werd aangegeven dat er problemen waren met de bezorging en mij werd verzocht zelf te komen afhalen. Vervolgens zelf maar heen gereden om de bestelling af te halen. Bij thuiskomst bleek deze koud/lauw. Ik had het gewaardeerd als portofino direct na het plaatsen van mijn bestelling contact opgenomen had om aan te geven dat er problemen waren met de bezorging. Dan had ik de bestelling eerder op kunnen halen en had ik niet aan een koude maaltijd gezeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iedere keer weer even lekker! Bezorging prima!

, 10-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

erg goed!!!

, 22-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer perfect chef, heerlijk.

, 07-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat de punten die je bij opmerkingen invult niet worden uitgevoerd. Zoals keuze uit gratis drankjes en pizza graag snijden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zelf opgehaald eten was zeer lekker

, 26-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Chef het was weer top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pasta met zalm was deze keer lekkerder dan de keer ervoor. Nu smaakte hij ook verder . De bezorger was een kwartier te laat .

, 04-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere broodjes en een heerlijke pasta met als extraatje een blikje fris erbij . Bezorging is ook op tijd.

, 20-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was als gewoon erg lekker. Ik heb het zelf opgehaald.

, 04-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was als altijd erg lekker Self opgehaald

, 26-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Broodjes met kruidenboter en pasta met zalm . Blijft mijn favoriet. Erg lekker voor een goede prijs. En een gratis drankje erbij. Vind dit wel een leuk extraatje! Zeker de moeite waard om er te bestellen

, 25-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ten eerste hebben we een uur en 10 minuten moeten wachten op het eten. De zalm van 14 euro zat vol met graat waardoor het niet te eten was! Bij telefonisch contact wordt dit niet serieus genomen en werden wij aangesproken met schatje dit schatje dat. Erg klantonvriendelijk! !! De patat was koud en de pizza met extra ui niet lekker omdat de uien niet allemaal gaar waren. 24 euro betaald, niets gegeten en slecht behandeld. Ik adviseer om nooit bij portofino de la chef te bestellen!!!!

, 15-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb het zelf opgehaald

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super heerlijk pizza's en snel service

, 07-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top